Receptek minden napra

Receptek minden napra

Zöldségkrémleves pirított pulykacsíkokkal

2018. május 10. - Dankrs

Mai receptünk egy kellemes zöldségkrémleves leves, melyet könnyen elkészíthetünk friss tavaszi zöldségekből. Fogyasztásához jó étvágyat kívánunk!

 

 

 

picture_device_independent_bitmap_1.jpg

 

  1. A zöldségeket alaposan megmossuk, megtisztítjuk és felaprítjuk. A zöldségeket MAGGI Erőleves kockával ízesített vízben feltesszük főni.
  2. A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk és kevés margarinon megpirítjuk. Némi MAGGI Ízvarázs ételízesítővel fűszerezzük és a zúzott fokhagymát is hozzáadva tovább pirítjuk.
  3. A MAGGI Szárnyashúsleves kockát 1 liter hideg vízhez keverjük és lassú tűzön felforraljuk. Az időközben puhára főtt zöldségeket a leveshez adjuk, majd összeforraljuk.
  4. Betétként a pulykaragut használjuk. Ha elkészült, meghintjük frissen vágott petrezselyemmel.

Hozzávalók

 

 

spring-1210194_1280.jpg

Ezzel a posztunkkal búcsúzunk tőletek, hiszen egy hét múlva vége a szemeszternek és nekünk le kell zárnunk a blogot és elkészíteni a vele kapcsolatos feladatainkat. Köszönjük, hogy velünk tartottatok az elmúlt hetekben és megjegyzéseket írtatok, amelyekben pozitív visszajelzéseket kaptunk. :)
Üdvözlettel:

Gasztro blog back office

Forrás: https://www.okoskonyha.hu/recept/zoldsegkremleves-piritott-pulykacsikokkal

https://www.almanac.com/content/first-day-spring-vernal-equinox

A bejegyzés trackback címe:

https://gastronomic-ideas-in-the-rushing-world.blog.hu/api/trackback/id/tr7313898432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása