Receptek minden napra

Receptek minden napra

Csirkefalatok parmezános bundában

2018. március 15. - Dankrs

img_20180309_102528.jpg

A hagyományos rántott hús kis átalakítással teljesen olyan élményt nyújt a fogyasztója számára, mintha valami újfajta ételt fogyasztana ebédre. Az egészségességet figyelembe véve tönköly lisztet használtunk az elkészítés során. A csirkemellet ízlés szerint méretre vágjuk, sózzuk, borsozzuk majd lisztben átforgatjuk. A tojást felverjük ezután hozzá adjuk az olajat, majd a lisztezett és csirkemellet beleforgatjuk.
A parmezánt lereszeljük , majd hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a fűszereket, ezt követ megforgatjuk benne a csirkemellet. Sütőben vagy olajban kisütjük, ízlés szerint és már készen is van.

Köretnek friss zöldségeket tálalunk tetszőlegesen, majd opcionálisan öntettel locsolhatjuk.

Jó étvágyat kívánunk ehhez a remek parmezános csirkéhez, melynek elkészítése 70 percet vesz igénybe a sütéssel együtt!

 

Hozzávalók

  • 120 g zsemlemorzsa
  • 50 g reszelt parmezán sajt
  • 2 g őrölt fűszerpaprika
  • 3 g szárított petrezselyem
  • 3 g fokhagymapor
  • só, bors ízlés szerint
  • 1 kg csirkemell
  • 125 g liszt
  • 2 tojás
  • 1 evőkanál olaj


​Forrás:  ​​https://www.femcafe.hu/cikkek/recept/rantott-hus-csirkemell-parmezan-panir-sajtos-recept

A bejegyzés trackback címe:

https://gastronomic-ideas-in-the-rushing-world.blog.hu/api/trackback/id/tr2813740658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása